Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2008

ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ Α.Ε.

Η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα. Μα και της τσέπης επίσης. Ακίνητα, δάση με την ευλογία του θεού, με τη βοήθεια του θεού, σώσων ημάς. Άγιος ο θεός, πλουτισμός ο ισχυρός και εμείς να παρακολουθούμε απροστάτευτοι τη δήμευση της περιουσίας μας από τα ευλογημένα τέκνα του θεού. Και όταν τα παιδιά του πατέρα είναι τέτοια, είτε κι εκείνος συνενεί είτε εν τέλει είναι ανύπαρκτος.
Ας διαλέξει τι επιλέγει ο πανταχού παρών και τα πάντα αγοράζων, ακίνητα και ψυχές. Να είναι λωποδύτης ή ανύπαρκτος.
Αντί να ξεσηκωθούμε όλοι παιδιά, γέροι, άντρες, γυναίκες και να εισβάλλουμε στο άγιο όρος να γκρεμίσουμε, να διαλύσουμε τα πάντα, όλα τα ψέμματα, τις φοβίες, να εξαφανίσουμε όλους εκίνους τους δειλούς ανθρώπους που βρήκαν καταφύγιο εκεί επειδή δε μπορούσαν να ανταποκριθούν στη πραγματική ζωή, όλους εκείνους που για να ξεφύγουν από το χέρι του νόμου φυγαδεύτηκαν εκεί, να κάνουμε τη χερσόνησο δικό μας κτήμα, να χαρούμε τη φύση της καθόμαστε και παρακολουθούμε από τις οθόνες τη διαπλοκή θεού και κυβέρνησης και πριν κοιμηθούμε ανάβουμε και ένα καντήλι για τη σωτηρίας της ψυχής μας.
Όσοι θέλουν να πιστέψουν στο θεό, όσοι πιστεύουν στο θεό μπορούν να βρουν τη στέγη του παντού.
Το άγιο όρος είναι ανίερο και ανήκει σε όλους τους Έλληνες.
Άγιε Εφραίμ άντε στο διάολο.
Ξεσηκωθείτε επίτέλους εν υπνώσει Συνανθρωποί μου. Διαλύστε τους μεσίτες των ψυχών μας. Διαλύστε τον εργοδότη τους. Διαλύστε τις κυβερνήσεις που διαπλέκονται με το θεό. Γιατί εκείνος φταίει. Αν υπάρχει, αν τους τοποθέτησε εκεί, αν αυτοί αξιολογούν τη ψυχή μου, αν αυτά είναι τα παιδιά του, γιατί να τον πιστέψω πλέον. Βάλτε φωτιά παντού, σε όλα τα ζιζάνια, μαζί θα καούν και πολλά χλωρά; Όχι. όσοι αξίζουν θα παραμένουν ζωγράφοι της ψυχής μας. Μας όσους επιλέγουμε για το προσωπικό μας συμφέρον πρέπει να κλειστούν σε φυλακές, να σώσουν τις ψυχές τους σε τέτοια απομόνωση.
Ελευθερώστε το κράτος από την διαπλοκή με την εκκλησία.
Διαλύστε μια κυβέρνηση ανίκανη και υπόδουλη στους θεούς της.
Ελευθερώστε το όρος, είναι η δική μας χερσόνησος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: